kaader filmist

kaader filmist

Monday, July 21, 2014

Some Velvet Morning

Film: Some Velvet Morning (2013)
Hinne: B
Filmi lühikokkuvõte: Fred (Stanley Tucci) saabub oma ilusa armukese Velveti (Alice Eve) ukse taha aastaid pärast seda kui nad on lahku läinud, väites, et ta on lõpuks oma naise maha jätnud. Kuid kui naine tema lähenemiskatsed tagasi lükkab, muutub mehe soov kinnisideeks – ning nendevaheline endine halb suhe võetakse lahkamise alla.
Drama

Uskumatu lugu.

Nii ta täpselt ongi, nagu kokkuvõttes kirjutatud – endine armuke ilmub peale mitme aasta Velveti ukse taha, kohvrid kaasas, ning teatab et ta lõpuks tegi seda.

Velvet pole aga enam huvitatud. Ta on kunagi olnud Fredi poja kallim, ning nad suhtlevad Fredi pojaga endiselt, vaatamata sellele, et meed on juba abielus. See aga Fredile ei meeldi. Samuti pole Velvet loobunud oma ametist, millega ta ülikooli eest maksmiseks raha teenis ning ka sel hommikul on ta välja kiirustamas sõbra/kliendiga kohtama. Kuid Fred ei taha tal lasta minna. Esialgu ta keelitab teda lubadustega, et kui Velvet teda vaid korra suudleb, siis ta laseb tal minna, siis aga muutub üha vihasemaks ning hakkab ähvardama, et ta ei lepi sellega, et keegi teine saaks Velvetiga olla, sest tema on ju tema juurde tagasi tulnud. Tasapisi hakatakse üksteisele solvanguid näkku loopima, asjad lähevad ka füüsiliseks, kuni …

Äärmiselt huvitav kahe näitleja mäng, väga emotsionaalne lugu, väga huvitav lõpplahendus!

Väga hea film!

No comments:

Post a Comment