kaader filmist

kaader filmist

Sunday, July 7, 2013

LÕPP

Film: This Is The End(2013)
Vaatamise põhjus: sobilik komöödia puhkuse ajaks
Hinne: A
Filmi lühikokkuvõte: LÕPP on populaarse noore koomiku Seth Rogeni ("Kõht ette", "Ananassiekspress", "50/50") ja tema hea sõbra Evan Goldbergi kahasse kirjutatud-lavastatud pöörane maailmalõpukomöödia, mis toob suurel ekraanil kokku värvika seltskonna noori staare: James Franco, Jonah Hill, Seth Rogen, Jay Baruchel, Danny McBride, Craig Robinson ning Michael Cera ja Emma Watson.
Noored staarihakatised on kogunenud James Franco Hollywoodi häärberisse, kus on käimas raju pidu, kui äkki...
Maailma on otsa lõppemas! Kohutava kiirusega kahanevad toiduvarud ja tegevusetus ähvardavad sõprusele tõsise põõna panna. Lõpuks tuleb semudel aga majast siiski lahkuda, sest vältimatu saatuse eest juba peitu ei poe. Omal nahal kogevad meie kangelased, mida tähendab tõeline sõprus.
Comedy

See oli üks tõsiselt hea roppkomöödia, mis on täis häid noori näitlejaid ja vanemaid näitlejaid, kes korraks ekraanilt läbi vilksatavad.

Hea idee, hea teostus, anatoomiliselt korrektsed koletised ja illustratsioonidega piibel :):)
Üks osatäitjatest on Jonah Hill, keda ma viimati nägin vist 21 Jump Street filmis koos Channing Tatumiga – mis te arvate kas noor isa ka sellest filmist korraks läbi astub? (kujutage mind hoogsalt pead noogutamas :)). Mis te arvate millises osas? (kujutage mind õelalt irvitamas ja pead raputamas) Sest seda, millise osa Tantum on saanud, peate ise vaatama minema :):).
Ja lõppu – filmimuusika (dinosaurustel on ilmselt uus plaat ilmumas :))

No comments:

Post a Comment