kaader filmist

kaader filmist

Friday, July 19, 2013

Bling Ring

Film: The Bling Ring (2013)
Vaatamise põhjus: treiler  ja Sofia Coppola
Hinne: B
Filmi lühikokkuvõte: Sofia Coppola („Süütud enesetapud”, „Tõlkes kaduma läinud”, „Marie Antoinette”) lavastatud tõsielusündmustel põhinev kriminaalne lugu süüdimatust noortekambast, kes röövisid Hollywoodi staaride kodudest miljonite dollarite väärtuses väärisesemeid. Üks peaosalistest on Harry Potteri saagast tuntud Emma Watson ning lisaks teevad kaasa ka mõned noorte varaste ohvriks langenud kuulsused nt. Paris Hilton.
Drama, YA

Sofia Coppolale omane, tiba rohkem kunstiline kui tavalised noortefilmid. Hea sisuga. Mõtlemapanev. See on ikka uskumatu milleks igavalevad ja Hollywoodi elustiili nautivad noored võimelised võivad olla ja kui kaua lasti neil tegutseda ilma, et nad vahele oleks jäänud – nad ei teinud ju pea midagi selleks, et end varjata.

Ja karistamine? Näidati vaid seda, et noormees oli ainuke, kes reaalselt vangi läks. Emma Watsoni mängitud tegelane oli vaid mõned päevad šokivangistuses sellest aastast, mis talle tegelikult määrati. Tuleb taas kord tõdeda, et inimestel on kadunud hirm karistuste ees, sest karistusi ju tegelikult polegi, antakse vastu näppe ja öeldakse, et ära rohkem nii tee.

Aga film oli hea, noored näitlejad tublid!

Ja siin on tegelik Bling Ring:

2 comments:

  1. Sa vist ei vaadanud päris lõpuni? Ikka päris korralikult väänati neile kohtus. Reaalseid karistusi vaata siit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lugesin nüüd kõik üle, kuid ikkagi, enamus neist sai peagi välja katseajaga või üldse määratigi neile vaid katseaeg,see pole korralik karistus, see on vaid löök vastu sõrmi.

      Delete