kaader filmist

kaader filmist

Friday, August 24, 2012

Maailma viimane armulugu


Film: Seeking a Friend for the End of the World (2012)
Vaatamise põhjus: Kui juba on ära vaadatud Melanhoolia ja The ohter Earth ja Täiuslik meel, siis võiks vaadata ju ka mõne kergema versiooni maailma lõpust
Hinne: A
Filmi lühikokkuvõte: Maale läheneb asteroid Matilda, ning kui kõik katsed peatada selle kokkupõrkamist maaga luhtuvad, hakkab igaüks otsima võimalust veeta viimased allesjäänud kolm nädalat nii, et neil poleks lõpus midagi kahetseda. Dodge (Steve Carell) abikaasa põgeneb mehe juurest, ta majanaaber Penny (Keira Knightyley) läheb taas kord oma poisssõbrast lahku. Juhus viib neid kahte kokku ning kui linnas algavad laastavad rahutused, põgenevad nad üheskoos – Dodge otsima oma keskkooli aegset kallimat ja Penny lennukit, millega koju pere juurde lennata. Läbi igasuguste uskumatute seikluste leiavad nad aga lõpuks selle, mida kumbki otsidagi ei osanud.

Et siis jah, juba neljas (või tont teab mitmes, kuid minu jaoks neljas) versioon maailma lõpust. Kui Melanhoolia, Teine maa ja Täiuslik meel, olid üsnagi sünged ja masendavad, siis … ei Maailma viimane armulugu pole sugugi Steve Carelli tüüpi komöödia. See oli Carellile ebatüüpiline komöödia, midagi nagu Karge meele igavene sära (2004) oli Jim Carreyle ebatüüpiline komöödia.

Film oli … ma tahaks öelda, et armas või südantsoojendav, kuid õigem sõna oleks õige – see film oli õige. Kõike oli õige kogus, kõik sobis suurepäraselt. Näitlejate seltskond oli hea, eriti armas oli üle pika aja näha William Peterseni.

Ja isegi kui kellelegi peaks tunduma, et kogu sisu on liiga ilus ja liiga imal, siis uskuge mind, magama ei saa te kohe kindlasti jääda. Üllatusi tuleb sealt kust oodatagi ei oska. :)

Aga tegelikult ka, mida teie teeksite, kui tuleks välja, et kolme nädala pärast see kõik siin lõppeb? Ma arvan, et mina teeks seda mida mul hetkel teha oleks võimalik ja nuruks veel viimsel hetkelgi lisaminuteid, et raamatut lõpuni lugeda :):).

Seega, mida teie teete selle aasta 21. detsembri kell 11:11? ;)
Ma loodan vaid, et me kõik leiaksime enda ellu selle kellegi õige, isegi kui me leiame ta viimaseks viieks minutiks.

Kas teate mis oli filmi juures veel kõige parem – muusika!

Ning siia lõppu Talking Headsi lugu, mis oli treileri taustaks.




No comments:

Post a Comment