kaader filmist

kaader filmist

Wednesday, January 18, 2023

Everything Everywhere All at Once

Film: Everything Everywhere All at Once (2022) Hinne: B Lühikokkuvõte: https://www.imdb.com/title/tt6710474/    

Keskealine hiina immigrant tõmmatakse meeletusse seiklusesse, milles vaid tema saab päästa meie universumi tehes hüppeid teistesse eludesse, mida ta oleks võinud elada, kui ta oleks valiku hetkel teisi valikuid teinud.

Action, Adventure, Comedy


Oh kui palju on kirjutatud raamatuid just täpselt samal teemal, ning ka Marvel on teinud nii mõnegi filmi/sarja täpselt samal teemal - üks isik, kellele antakse võimalus tutvuda oma elu erinevate võimalustega, peab tegema õigeid valikuid, et päästa oma elu selles universumis, kust ta välja kisti ja teada anti, et tema elu pole ainus variant tema elust.

Et siis, Evelyn Wang on hullumise äärel, ning enne veel, kui ta saab oma pere, tuttavate ja klientidega tähistada hiina uusaasta saabumist, peab ta veel maksuametile tuludeklari ära esitama. Enne veel kui ta maksuameti töötaja laua juurde jõuab toimub midagi imeliku, ta elu nagu kistaks kaheks, sest samaaegselt on ta laua taga koos oma abikaasa ja isaga, ning majapidamistarvete kapis koos oma abikaasaga, kes väidab, et ta pole ta abikaasa, kuid nad on tuttavad teises universumis. Ja siis läheb asi hulluks kui isa maksuametniku ründab … ja Evelyn saab näha milline oleks ta elu kui ta poleks koos abikaasaga Ameerikasse sõitnud ja …


Siin on siis üheskoos näiteks Matt Haigi “Kesköö raamatukogu” ja sari “Sense8”. Siin on huumorit, draamat, viiteid popkultuurile. Hea meelelahutus.

No comments:

Post a Comment