kaader filmist

kaader filmist

Sunday, February 28, 2021

To All the Boys: Always and Forever

Film: To All the Boys: Always and Forever (2021) Hinne: C Lühikokkuvõte: https://www.imdb.com/title/tt10676012/       

Keskkooli viimane klass algab, kui Lara Jean tuleb tagasi perepuhkuselt Koreast ning ta asub tegema edasiõppimise plaane - olgu need siis koos Peteriga või mitte.

Comedy, Drama, Romance


Filmitriloogia ja ka raamatusarja viimane osa.

Lara Jean ja Peter teevad koos ülikooli plaane. Peter on saanud spordistipendiumi, seega on tema edasiminek juba kindel, kuid Lara Jean pole veel vastuseid saanud. Loomulikult tahavad nad samasse ülikooli minna, sest ükski suhe ei pea ju nelja aasta pikkust lahusolekut vastu ja ükskõik kui lühike pole ka sõit auto või lennukiga ühest kohast teise, segab elu end ikkagi ühel hetkel vahele, seega nad peavad samasse kooli saama.


Mis saab aga siis kui ei saa. Mis saab aga siis kui plaanid muutuvad, kas nad annavad alla juba enne kui nad proovidagi jõuavad? 


Mingis mõttes on see selline tüüpiline teismeliste esimese armastuse lugu, mis tundub olevat maailma tähtsaim ja peab kindlasti olema igavene, kuid teisalt on see vägagi hästi tehtud lugu sellest, et ei pea olema kaasajooksik. Kui sa ikka tunned, et sinu tee viib teises suunas, siis peab uskuma oma tunnet, mitte tegema heameelt teistele. Parem on kahetseda oma otsuseid (kui neid üldse peab kahetsema) kui et olema vihane teiste peale, et nad oma valikud sulle peale surusid. 


Selline täiskasvanuks saamise lugu.


No comments:

Post a Comment