kaader filmist

kaader filmist

Sunday, February 28, 2021

Blithe Spirit

Film: Blithe Spirit (2020) Hinne: B Lühikokkuvõte:https://www.imdb.com/title/tt10334148/      

Spirituaalne meedium peab kirjutamisseisakus kirjaniku jaoks spirituaalse seansi, ning kogemata kutusb ta välja mehe varalahkunud abikaasa hinge, mille tagajärjeks on üha keerukamaks muutuv armastuse kolmnurk kirjaniku uue abikaasaga.

Comedy, Fantasy, Romance


Ha, ha, ha. 

On 1930nendad, Hollywood’i kuldaeg, spirituaalsed seansid on seltskonnas populaarsed.

Charles Condomine (Dan Stevens) peab oma esimese raamatu filmi jaoks ümber kirjutama, kuid ta pole juba aastaid midagi kirjutada suutnud. Tema abikaasa Ruth (Isla Fisher) viib ta pärast trükimasina aknast välja viskamist kodust välja, vaatama teatris toimuvat spirituaalset seansi, kus esineb Madame Cecily Arcati (Dame Judy Dench). Pärast etendusel toimunut, kutsuvad nad Madami enda juurde, intiimsemas keskkonnas seansi läbi viima, kuid midagi läheb viltu ja seans jääb lühikeseks. 


Kuid see seasn polnud siiski asjatu, vaimuga ju siiski ühendust saadi, lihtsalt vaim ise ei tea, et ta on vaim ja teda näeb vaid ta endine abikaasa. Seega peab Elvira (Leslie Mann) end uues keskkonnas hakkama saama ja uuele abikaasale koha kätte näitama. Kui Ruth lõpuks lepib sellega, et Elvira vaim on tagasi, pöördub ta Madami poole, et ta Elvira tagasi saadaks, 


Taas kord, ei lähe asjad päris nii nagu peab ja kogu selle tulemus on otse loomulikult koomiline. Umbes nagu “Surm sobib talle” uusversioon.


Selline hea meelelahutuslik ajasu film. Suurepärased kostüümid, võrratud näitlejad. 

Päris hea vaatamine.


No comments:

Post a Comment