kaader filmist

kaader filmist

Thursday, December 10, 2020

Gabriel's Inferno

Film: Gabriel’s Inferno I-III (2020) Hinne: C Lühikokkuvõte: https://www.imdb.com/title/tt11316854/ https://www.imdb.com/title/tt13535454/ https://www.imdb.com/title/tt13535456/      

Intrigeeriv ja patune lugu võrgutamisest, keelatud armastusest ja lunastusest. Gabriel’s Inferno on kaasakiskuv ning hullutavalt kirglik lugu kuidas üks mees püüab põgeneda oma isiklikust põrgust püüdes saavutada võimatut - andestust ja armastust.

Kui professor Gabriel Emerson saab lõpuks teada tõde Julia Mitchelli kohta, võib see olla liiga hilja. Julia ei kavatse enam oodata, kuni see tunnustatud Dante spetsialist ta ära tunneks, seega ei taha ta temast enam midagi kuulda. Kas Gabriel suudab ta tagasi võita enne kui Julia leiab õnne kellegi teise käte vahel?

Kuid siis saabub Julia ellu keegi tema minevikust, kellel on kurjad kavatsused. Ning Gabrielil on saladused, mida ta peab jagama, kuid ta kardab, et kui ta neist räägib, kaotab ta kõik. Kas nende suhe peab vastu kõik testid, mis nende teele visatakse?

Romance


Ma mõtlesin pikka aega, kas ma ikka kirjutan sellest triloogiast, sellest pea kuue tunnisest samanimelise raamatu ekraniseeringust. 506 lk raamatust. Raamatust, mis on põhimõtteliselt “Videviku” fanfiction, võib öelda, et “50 varjundi” siivsam versioon. KUID, kui raamat oli erootika, siis see miniseriaal …


See on lugu keelatud armastusest, tudengi ja õppejõu vahelisest armastustes, armastusest, mis sai alguse juba siis, kui neiu oli alles seitseteist ja noormees oli alles tema sõbranna vanem vend. Kuid nende esimene kohtumine, esimene suudlus ja esimene üksteise kaisus veedetud öö oli aastaid tagasi ning üks neist on kindel, et tegu oli lihtsalt unenäoga.


Kui Julian siis astub esimest korda professor Emersoni loengusse, ei oska ta oodatagi, et Gabriel ei mäleta teda. Järgneb juba tuttav põrandale põlvili kukkuminemine, huule närimine, käskude jagamine, purjus öö (siin on osad vahetatud) ja ebamugav hommik, kui üks pool ootas üht ja teine pool teist … ja saabki esimene film läbi.


Ja ka teises jätkub turtsumine ja käskimine ja mineviku meenutamine ja kaisutamine ja suudlemine … ja ikkagi pole loodetud erootikas mitte kriipsugi.


Kolmandas osas tulevad ilmsiks asjad Julia ja Gabriel minevikust ja taas kord pannakse nende suhe proovile. Kuid kui Julia loengud Gabrieliga on läbi ja Julia on saanud enda magistritööle uue juhendaja saavad nad koos Firentsesse minna, ning lõpuks ometi …


Tõsi, naisvaatajate rõõmuks võtab Giulio Berruti särgi maha juba esimeses osas ja itaalia keeles räägib ta ka piisavalt tihti, kuid ükskõik kui armsad ka tema kutsikasilmad pole, pole see siiski see soft-porn mida võiks raamatut lugenu oodata. Film on täis lõputut juttu, vaikseid suuri plaane, suudlemist, lõputut dry humpy ja siis lõpuks … ja siiski on lugu piisavalt huvitav, et vaatad need kuus tundi ära ja jääd ootama kui järgmise raamatu, Gabriel’s Rapture, järgi tehtud osi saab vaadata.


No comments:

Post a Comment