kaader filmist

kaader filmist

Sunday, April 28, 2019

Tasujad: Lõppmäng


Film: Avengers: Endgame (2019)
Hinne: C
Lühikokkuvõte: Universum on varemeis, sest Thanos (Josh Brolin) tegi täpselt seda, mida lubas, pühkides ühe sõrmenipsuga minema poole kõigist elusolenditest. Kapten Ameerika (Chris Evans), Raudmees (Robert Downey Jr.), Must Lesk (Scarlett Johansson), Thor ja teised allesjäänud Tasujad koondavad oma read, et pöörata tagasi Thanose poolt tehtu ning taastada kord universumis.
Fantasy, Adventure, Action, MARVEL

Viimane? osa suurest, 10 aastat kerinud saagast.
Kuni eelmise nädalani on veebiavarustes lennanud mitmed mitmed versioonid, mida fännid on teaseritest välja lugenud ja mismoodi nende arust see sõda lõppeb. Ja möödunud kolmapäevast alates on rõhutatud mitmelt poolt ja mitmete osatäitjate poolt, et need kes on näinud, ei rikuks teiste jaoks kogemust ära, rääkides pikalt ja üksikasjalikult filmis toimunust.
Austades filmitegijaid ja teise fänne, ei plaani ka mina väga palju filmi sisust rääkida. :) Vaid paar märksõna, mis minu jaoks sellest loost tähtis on. :)

Esmalt – Girl-power!!!
 
Teiseks – mul on tunne, et kui võrrelda, kas vaatajad nutavad rohkem seda filmi vaadates või hetkel kinos olevat „Kolm sammu sinuni“ vaadates, siis ma pakun, et kui silmad on märja koha peal, siis ühepalju, ja oi kuidas see nuuksumine hakkab normaalseid inimesi segama! Seega hoidke end tagasi, see on kõigest film ja see pole MARVELi viimane film!!!

Ja kolmandaks – kui te juhuslikult olete näinud Big Bang Theory eelmise nädala osa (viimase hooaja eel-eel-eel-viimast osa), kus seltskond mõtleb, kas minna Tasujaid vaatama või mitte ja kas vaadata 2D või 3D, siis Bernadett tahab kindlasti näha 3D Thori kõhulihaste pärast … oi see on üks tõsine naerukoht :). Võiks öelda nii, et kui teil on piisavalt elav fantaasia, siis teil tekiks päris hea ettekujutus kuidas Jõuluvana sündis ja kuidas ta ühe öö jooksul kõikjale jõuab :).

JA loomulikult oli taas kord ka Stan Lee ekraanil.

Et siis, siin on „üllatusi“, on igavaid kohti ja on põnevaid kohti, on armsaid tagasivaateid olnule ja põnevaid vihjeid tulevale. Palju uskumatuid visuaalseid hetki ning piisavalt ka silmade pööritamise kohti. Ja ma istusin viimase hetkeni saalis, kuid seekord ei ole enam ühtegi vihjet pärast tiitreid. Kuid samas, äkki ikkagi …

No comments:

Post a Comment