kaader filmist

kaader filmist

Monday, September 11, 2017

Logani õnn



Film: Logan Lucky (2017)
Hinne: D
Sisukokkuvõte: Film pajatab vendadest Loganitest, kel on salakaval plaan korraldada raharööv legendaarse NASCAR-i võidusõidu ajal.

Paraku pole vennad Loganid kõige kogenumad vargad, seega otsustavad nad kampa võtta kurikuulsa murdvarga Joe Bangi, kuid enne peavad nad Bangi vanglamüüride vahelt välja aitama.
Humor,

Vahet ei ole kui palju praeguseid ja endiseid staare ühte kriminaalsesse huumorisugemetega põnevikku ka kokku ei panda, head nahka ei saa sellest ikkagi kui näitlejatele ei ole antud rolle, mida nad kõige paremini mängida oskavad.

Et siis võiks ka selle kohta öelda, et see oli Oceans’s 11-ni lombakas hõimlane, keda püütakse ilusalt riietatuna ja kobedamalt kõndima sunnituna tõuhobuse pähe maha parseldada.

Channing Tatum oli oma tuntud headuses ja Seth MacFarlane ei eksi ka kunagi oma imelikes rollides, isegi Riley Keough, Adam Driver, Jac Quaid ja Brian Gleeson olid head, kuid Katie Holms, David Denman ja kahjuks kohe eriti Daniel Craig oleks nagu saanud mingi muu filmi käsikirja või siis püüdsid ülipüüdlikult mängida seda, milleks nad võimelised pole.

Mõte sellel filmil on ju hea, kuid teostus on palju halvem kui hea ning isegi punnitatud naer ei tee asja lõbusamaks.

No comments:

Post a Comment