kaader filmist

kaader filmist

Thursday, January 5, 2017

Miks just tema?



Film: Why Him? (2016)
Hinne: C
Sisukokkuvõte: Ülehoolitsev ent armastav isa Ned (Bryan Cranston) sõidab ühes oma perega jõuludeks külla oma silmaterale, kodunt kaugel Stanfordi ülikoolis õppivale tütrele. Ta ei oska aimatagi, et sel reisil peab ta kokku puutuma iga isa kõige hullema luupainajaga: oma tütre peikaga.

Selleks peikaks on heade kavatsustega ent samas pisut tahumatu käitumisega netimiljardär Laird (James Franco). Sirgejooneline vana kooli mees Ned on mõistagi arvamusel, et ilma igasuguse filtrita ekstsentriline Laird on tema ainsa tütre jaoks absoluutselt sobimatu - armastagu viimane teda nii palavalt kui tahes...

See ühepoolne rivaliteet viib Nedi senisest veelgi suurema paanikahoo äärele, kui ta avastab, et Laird kavatseb jõulude ajal tema tütrele abieluettepaneku teha...
Comedy

Võtke ükskõik milline New Adult raamat, kus noor tagasihoidlik neiu armub natuke vanemasse netimiljardäri, kes on kaetud tätoveeringutega ja kelle käitumine annab igas mõttes soovida, kuid keda neiu oma malbusega hakkab kultuurseks inimeseks muutma. Siis lisage sinna neiu perekond: ülikaitsev isa, hoolitsev ema ja väikevend, kes tahaks ka juba suur olla. Nii, nüüd on teil põhi valmis.

Nüüd võtke üks korralik kogus filmi This Is the End ja olge kindlad, et lusikale satub ka hiljuti kapist välja tulnud James Franco, kes teeb selle loo täpselt nii vastikuse äärel kiikuvaks, kui vaid tema oskab. Pange juurde natuke Kaley Couco mesimagusat häält ja torts absurdset roppu kunsti ning igasuguseid hetkel kuulsaid nägusid või siis ajast ja arust dinosauruseid ja saategi selle äärmuslikult jabura filmi sellest kuidas pere kohtub peretütre kallimaga jõuluajal.

See ei ole minu film, kuid kuna treiler jättis mulje, nagu see võiks olla tüüpilise NA raamatu ekraniseering mitte jabur kaasajastatud American Pie või mõni muu selles stiilis roppkomöödia.

No comments:

Post a Comment