kaader filmist

kaader filmist

Friday, February 19, 2016

Ole tervitatud, Caesar!



Film: Hail, Caesar! (2016)
Hinne: B+
Sisukokkuvõte: Ohtralt tunnustust saanud lavastaja-vendade Coenite uus linalugu „Ole tervitatud, Caesar!“ viib vaataja kuldaja Hollywoodi suurte filmistuudiote õitseaega. Komöödia jälgib eduka Capitol Studios pealiku Eddie Mannixi (Josh Brolin) hullumeelselt tegusat päeva, mis on hommikust õhtuni täis tuubitud kõige uskumatumaid sündmusi pakilistest pisiprobleemidest ähvardavate PR-katastroofide ja poliitiliste manöövriteni. Eriti palju tähelepanu kulub kantseldamist vajavatele näitlejahakatistele ja ekstsentrikutest superstaaridele. Õli Eddie tulle lisab ahvatlev karjääripakkumine lennunduskompaniilt..
Comedy, Mystery

Kui te olete juhuslikult juba näinud Trumbot, siis tuleb see lugu teile mingilmääral tuttav ette. Holliwood Punase Paanika künnisel, liiga uudishimulik ajakirjanik otsimas oma parimat lugu, filmistuudiod tegemas suuri filme ja stsenaristid kirjutamas kavalalt oma ideoloogiaid filmi käsikirjadesse. Ja see kõik on saanud vendadelt Coenitelt omamoodi absurdse maigu, visates nalja stuudiote tööpõhimõtete, ajastu kommete ja usundite üle.

Ja otse loomulikult käivad Coenite filmidega kaasas ka paljud tuntud näod, nagu Tarantinogi filmide puhul. Selles filmis oli otse loomulikult George Clooney, Josh Brolin, Ralph Finnes, Tilda Swinton ja siis uuemad osalejad nagu Alden hrenreich, Channing Tatum (ma sulasin oma tooli sisse kui Channing laulma hakkas :)), Sharlett Johansson, Johah Hill, Alicon Pill, Fisher Stevens, Max Baker, David Krumholtz, Wayne Knight. Ja neid kahte näitlejat – Christopher Lambert ja Clancy Brown -  sai viimati koos ühel ekraanil näha aastal 1986, kas oskate öelda, mis filmis ja milline bänd tegi filmile muusika?
 
Hea film, naljakas film, kuid minu jaoks jäi lõpp tühjaks. 


No comments:

Post a Comment