kaader filmist

kaader filmist

Monday, February 15, 2016

Monster Hunt



Film: Monster Hunt (2015)
Hinne: B
Sisukokkuvõte: Iidses maailmas, kus koletised valitsesid maailma ning inimesed hoidsid end oma kuningriigis, sünnib väike koletis, Wuba, inimese isale ja koletise kuningannale. Kui surelikud ning elukad asuvad vastsündinu jahile, algavad Wuba seiklused. Armas beebi koletis Wuba on segu inimesest ning koletisest ning tema olemasolu ähvardavad nii koletisi vihkavad inimesed kui ka koletised, kes püüavad tabada seda vastsündinut. Lugu põhineb iidsel Hiina muistendil.
Action, Comedy, Fantasy

Iidsel ajal elasid koletised ja inimesed üheskoos, kuid siis tekkis nende vahel sõda, ning koletised sunniti oma maale ja inimesed püüdsid hävitada oma maalt viimsetki koletiste jälge. Kuid siis saabub luurajatelt sõna, et koletiste kuninganna on põgenenud nende maalt, sest vastavalt iidsele ennustusele, saab tema laps olema see, kes muudab senist maailma, ning koletised tahavad teda ja ta last tappa. Põgenedes omade eest satub kuninganna külakesse, kus ta kohtub kohaliku külakese lonkurist külavanemaga/söögikoha pidajaga ja ainus viis kuidas ta oma last päästa saab on sedasi, et ta annab oma lapse seemne mehele edasi. Seega on äkki koletiste kuninganna surnud ja külavanem rase. Kuid samal ajal on külas ka koletiste püüdja, kes taipab, et teised söögikoha külastajad võivad küll välja näha kui inimesed, kuid seda pole nad kohe kindlasti.

Seega, kui koletiste püüdja tahab saada seda suurt lubatud pearaha, mis on selle noore koletise eest välja pandud, peab ta külavanema pealinna viima. Enne külast lahkumist, saavad nad veel teada, et tegelikult olid kõik külakese elanikud koletised, kes olid riietatud inimeste nahka.
 
Teel pealinna, kogevad külavanem ja koletiste püüdja igasuguseid ohtlike ja naljakaid seiklusi ja kuninganna seemnest sünnib ka pisikoletis Wuba, kes röövib nii oma „isa“ kui ka püüdja südame ning temast lahkuminek saab neil olema väga raske.

Kui Wuba on siis pealinna toimetatud ja teda juba pidusöögiks ette valmistatakse – tema oleks pearoog – tärkab külavanemas ja püüdjas südametunnistus ning nad lähevad teda vabastama.

Huvitav legend ja huvitav lugu ning hästi tehtud. Tore laste film.

No comments:

Post a Comment