kaader filmist

kaader filmist

Wednesday, April 29, 2015

See You in Valhalla


Film: See You in Valhalla (2015)
Hinne: C
Filmi lühikokkuvõte: Pärast venna imelikku surma, tuleb Johana Burnwood tagasi koju, kust ta on neli aasta eemale hoidnud, ning kohtub taas oma imeliku perega, mis koosneb kaugeksjäänud isast, ning kahest pidevalt võistlevast vennast ning nende kõikide kaaslastest. Esialgu tunnevad kõik end ebamugavalt, ning nende sisemised võitlused väljenduvad pidevalt üksteise kallal norimises ning isegi käsikähmlustes. Johana peab aga silmitsi seisma oma mineviku saladustega, kui ta jookseb kokku oma kunagise poisssõbraga, kes tundub endiselt temast kinni hoidvat. Kuid alles siis kui pinged on jõudnud haripunkti tuleb üks neist välja ideega, mis saadab nende lahkunud venna stiilselt viimasele teekonnale.
Romance, Comedy

Oh jah, see oli nagu segu filmidest This is where I leave you ja August. Et siis taas kord klassikaline ameerikalik perekonna kogunemine üle pika aja ühe pereliikme matusteks. 

Nagu ikka on see pere täielik looduseõnnetus ja parem oleks kui neid inimesi üksteisele väga ligidale ei lastaks, kuid kui nad on natuke üksteise saladusi tuulutanud ja verbaalselt üksteist veriseks kraapinud, aitavad mitte veresugulased neid lõpuks näha seda, mis neil nina ees on.

Filmi on kaasatud palju noori näitlejad paljudest telesarjadest. Peaosas on Sarah Hyland (Moren Family), tema surnud vend on Jake McDorman (Manhattan Love Story, Shameless), teine vend on Bret Harrison (V), tema kallim on Steve Howey (Sons of Anarchy ja Shameless), kolmas vend on Michael Weston (House M.D), kelle tütar on Odeya Rush (Giver) ja Sarahi kallim on Beau Mirchoff kelle ekraanile ilmudes oli täiesti õigustatud öelda Awkward :).

Selline hea, mitte väga eriline peredraama/komöödia.

No comments:

Post a Comment