kaader filmist

kaader filmist

Friday, April 10, 2015

Kill Me Three Times


Film: Kill Me Three Times (2014)
Hinne: B-
Filmi lühikokkuvõte: Palgamõrvar Charlie Wolfe leiab end keset kolme mõrvalugu, väljapressimist ja kättemaksu pärast seda kui tellitud töö on tiba nihu läinud.
Comedy, Action, Thriller

Charie on alati oma töö kvaliteedist uhkust tundnud ja ta on alati oma tööd nautinud. Pärast viimast tööd, mis ei läinud päris nii nagu oleks võinud, saab ta kohe uue töö, mis kisub natuke imelikuks, kui tema sihtmärgi koristavad ära hoopis teised isikud, kuid ta ei lase end sellest segada, vaid naudib ja jäädvustab nende tegevust.

Kuid enne kui edasi minna, mingem sammuke tagasi. Imeilusas Austraalia rannikuäärses väikelinnas peab baari/hotelli abielupaar Jack (Callan Mulvey) ja Alice (Alice Braga), kes ei saa enam väga hästi läbi. Mehe õde Lucy (Teresa Palmer) õhutab teda eradetektiivi poole pöörduma, et naist jälitada ja saada teada, kas ta petab oma meest või mitte. Kui Jack Alicelt otse küsib, siis naine muidugi eitab, kuid pärast seda kui Jack on teda löönud, jookseb Alice ikkagi oma kallima, Dylani (Luke Hemsworth) juurde ja selleks hetkeks juba palgatud detektiiv Charlie (Simon Pegg) salvestab kergesti tõendusmaterjali.

Hommikul läheb Alice tagasi koju, Charlie esitab Jackile tõendusmaterjali ja Jack uuendab oma tellimust – naisest tuleb vabaneda, sest kui tema Alicet ei saa, ei saa teda ka keegi teine. Kuna eelmise päeva löök on Alice ühest hambast killu välja löönud, helistab ta meheõele, et tema abikaasa Nathan (Sullivan Stapleton) kes on hambaarst, ta hamba korda teeks.
Seega panevad Lucy ja Nathan kiiresti oma ammu valmis mõeldud plaani töösse – uimastada Alice, osta bensiini, uputada auto 1, tõsta Alice autosse 2, panna talle sõrme Lucy sõrmused, panna auto põlema, lükata kaljult alla ookeanisse, kasseerida sisse Lucy elukindlustus.

Kuid kuhu sellesse kõigesse siis Charlie ja kohalik politseinik Bruce (Bryan Brown) sobivad?

On üks selline tore lauluke:
Seitse väikest koerapoega aknapeal reas
Üks plehku läks näen kuut ainult seal
:`: väike kutsu, väike kutsu rõõmus ka naks
Väike kutsu, väike kutsu plehku läks:´:

Kuus väikest koerapoega aknapeal reas
Üks plehku läks näen viit ainult seal
:`: väike kutsu, väike kutsu rõõmus ka naks
Väike kutsu, väike kutsu plehku läks:´:

Viis väikest koerapoega aknapeal reas
Üks plehku läks näen nelja ainult seal
:`: väike kutsu, väike kutsu rõõmus ka naks
Väike kutsu, väike kutsu plehku läks:´:

 

Ja nii edasi :)

Hea absurd lugu, mis ei olnud nii komöödia kui treiler lubas, kuid tore ikkagi.

No comments:

Post a Comment