kaader filmist

kaader filmist

Monday, March 30, 2015

Tuhkatriinu


Film: Cinderella (2015)
Hinne: B
Filmi lühikokkuvõte: Elas kord armas tüdruk nimega Ella, kelle kaupmehest isa abiellub pärast ta ema traagilist surma uuesti. Soovides isale igati toeks olla, võtab Ella nende kodus lahkelt vastu võõrasema, leedi Tremaine'i ning tolle tütred Anastasia ja Drizella. Aga kui isa ootamatult sureb, on Ella korraga armukadeda ja julma uue perekonna meelevalla all. Temast saab määrdunud riietes ja tahmase näoga teenijatüdruk, keda kutsutakse Tuhkatriinuks. Kõige selle peale võiks Ella hakata lootust kaotama, et elu veel kunagi paremaks muutuda võiks. Aga hoolimata võõrasema ja selle tütarde julmast käitumisest otsustab Ella talitada vastavalt oma ema viimasele nõuandele, "ole vapper ja lahke". Ta ei anna järele meeleheitele ega põlga neid, kes teda halvasti kohtlevad. Aga ühel päeval...
Fairy Tale,

Esiteks – te pole valesse saali sattunud valet filmi vaatama, Talvepalavik kuulubki Tuhkartiinu ette!! :)

Muinasjutt, klassikaline muinasjutt, väga väiksete muudatustega. Täpselt selline lugu nagu lapsepõlves multikates nähtud.

Suurepärased näitlejad ja suurejoonelised kostüümid.

Mina võtan seda filmi nagu Downton Abbey kohtumist Troonide mänguga :). Lisaks sellele, et Rose ja Robb on Tuhkatriinu ja Prints, on Printsil ka Robbi venna näitleja nimi (Kit) ja Tuhkatriinu isa on Robbi abikaasa Talisa (Oona Chaplin) miskitmoodi sugulane. Ja üks Tuhkatriinu võõrasõdedest on köögitüdruk Downton Abbeys. Selline suur segane ja naljakas näitlejate pere. :)

Aga väga hea film oli, ei olnud püütud klassikat muuta, vaid ekraanile toodi klassika oma parimas versioonis.
 
 
 


No comments:

Post a Comment