kaader filmist

kaader filmist

Wednesday, May 7, 2014

Gigolo maski all

Film: Fading Gigolo (2013)
Vaatamise põhjus: ammu oodatud ja Woody Allen ju
Hinne: B
Filmi lühikokkuvõte: Vaimukas ja pikantne armukomöödia mitte enam esimeses nooruses härrasmeestest, kes valivad rikastumiseks uue ameti – ühest saab jõukaid naisi teenindav gigolo ja teisest tema sutenöör! Paraku saadab nende ettevõtmist rodu koomilisi apse ja äpardusi. On ilmselge, et kaks semu ujuvad vastuvoolu ning raha ja armastust ei paista kusagilt.
Comedy, Romance

Kui ei teaks, et see pole Alleni film, siis võiks täiesti öelda, et klassikaline Allen. Kuid selle filmi loo kirjutajaks ja filmi lavastajaks on hoopis John Turturro (O Brother, Where Art Thou?)

Kuid film on päris hea. Selles on nalja igasuguste imelike nurkade alt, kuid samas on ka dramaatilisi romantika kohti ning kõige suurema plussi annavad filmile näitlejad ja nende valik on suurepärane – John Turturro ise, siis Woodi Allen, kelle jaoks see film tundub tehtud olevatki, Vanessa Paradis pole juba ammu ekraanil olnud ning sama võib öelda ka Sharon Stone kohta (või siis pole mina lihtsalt nende filmide peale sattunud) ning lõpuks Sofia Vergara ja Liev Schreiber. Suurepärane valik.
 
Suurepärane film.

Kuid see film meenutas mulle ühte tõsielu sarja millest just hiljuti meil raamatuklubis juttu oli :)

No comments:

Post a Comment