kaader filmist

kaader filmist

Friday, March 29, 2013

Kõrvalmõjud

Film: Side Effects (2013)
Vaatamise põhjus: huvitav trailer
Hinne: B
Filmi lühikokkuvõte: Tegu on provokatiivse psühholoogilise põnevikuga, mille keskmes on edukas New Yorgi noorpaar, kelle elu hargneb koost, kui naisele määratud uuel psühhotroopsel ravimil ilmnevad kummalised kõrvalmõjud.
Peategelase Emily Hawkinsi (Rooney Mara) elu hakkas minema allamäge, kui tema abikaasale (Channing Tatum) määrati vanglakaristus. Esmalt neelas naine peoga rahusteid, et depressioonist omal käel jagu saada. Kui aga selgus, et sellest pole abi, pöördus Emily psühhiaatriahaigla lahkete ja hoolivate valgetes kitlites inimeste poole. Kliinikus on talle toeks asutuse kaks parimat arsti ja eksperimentaalsed preparaadid, mille tarbimisel ilmnevad kummalised kõrvalmõjud. Kas võib juhtuda, et Emily sisemised hirmud mitte ei kao, vaid hoopis võimenduvad?
See film meenutas mulle paljugi PatustKirge – selline Perfect Murder stiilis film. Algusest peale tuleb tähelepanelikult kõiki pisiasju jälgida, et lõpuks pilt kokku panna, kuna mäng algas? Kes olid mängus osalised? Jne. Jne.
Tõsiselt kahju oli vaadata sellist vana giganti nagu Catherine Zeta-Jones tegemas tõsiselt halba tööd – nii puist ja harrastusnäitlejaliku etlemist temalt küll näha ei tahaks. Tegelikult jättis pea kogu film üsnagi amatöörlikku mulje. Filmi mõte on väga hea, kuid teostus ... teostus jätab soovida.

No comments:

Post a Comment