kaader filmist

kaader filmist

Friday, October 19, 2012

Sööst

Film: Premium Rush (2012)
Filmi vaatamise põhjus: Joseph Gordon-Levitt
Hinne: B
Filmi lühikokkuvõte: Trotsida kiirendavaid autosid, süstivaid taksosid ning kaheksat miljonit pahurat jalakäijat - see kuulub Wilee (Joseph Gordon-Levitt) igapäevatöö juurde. Kes on Wilee? Parim New Yorgi väledate ja agressiivsete rattakullerite seas.
Ülikerge ühekäigulise piduriteta fixie-rattaga sõidavad vaid erilised ratturid, kes on ühtaegu osavad sõitjad kui üle võlli hulljulged tüübid. Sellised, kes riskivad maanteemäärdeks saada iga kord, kui liikluskeerisesse sukelduvad. Oma elu päevast päeva ohtu seadval noorukil tuleb aga mängu panna kõik, kui ta asub kohale toimetama päeva viimast ümbrikut ja rutiinsest sõidust Manhattani tänavatel saab elu ning surma küsimus.

Et siis Kiired ja Vihased kaherattalisena :)

Ma arvasin vahepeal et ma saan südari, pidevalt oli selliseid kiljatuse hetki kui ratturi lendamisest või lömastamisest jäi puudu vaid silmapilk. Kuid samas oli ka kõike muud – nalja, põnevust, ahastust ja armastust :)
Tore kiire nädalavahetuse film. Ratturitele eriti südantsoojendav, sest eks me kõik oleme linnas sõites selliste napikate hetkedega kokku puutunud. 

Ja huvitav millise linna CSI introt/Who laulu kasutatakse selles filmis :):)?


No comments:

Post a Comment