kaader filmist

kaader filmist

Wednesday, July 29, 2020

The Kissing Booth 2

Film:
The Kissing Booth 2 (2020)

Hinne: C

Lühikokkuvõte: Tegu on 2018 aastal ilmunud samanimelise filmi järjega. Seekord püüab keskkooli lõpetaja Elle hakkama saada kaugsuhtega oma poisssbra Noahga, ülikooli sisseastumisega, ning uue kena klassikaaslase sõprusega, mis võiks muuta kõik.

Comedy, Romance


Kui selle loo ei taha Elle esialgu leppida sellega, et ta on oma parima sõbra venda armunud, kuid kui nad siis heategevuslikul üritusel suudlevad, siis ülejäänud probleemid kaovad ja õnnelik paar ongi loodud.

Kuid Noah oli ju siis keskkooli lõpetaja ja Ellel jäi veel aasta koolis käia. Pole hullu, teisedki on kaugsuhtega hakkama saanud, saavad ka nemad ja Elle ei kavatsegi olla üliagar tüdruksõber, kes pidevalt helistaks ja sõnumeid saadaks ja üleüldse oma kaugel oleva poisssõbra kõrva küljes rikuks. Nad võtavad rahulikult.

Aga … kes on see tüdruk kellega Noah koos kursusekaaslastega välja läheb? Ja mis siis kui Elle kandideerib nii Berkeley ülikooli, kuhu nad on alati tahtnud koos Leega (Noah vennaga) saada ja siis ka Harvardisse, kus on Noah? Aga kust ta saab raha, et ülikooli minna? 

Aga nagu Elle ikka, ei suuda ta ka igasugustest muudest fopaadest eemale hoida ja üks neist on uue klassivenna trenni tegeva keha kommenteerimine nii, et kogu kool seda läbi sisekomi kuuleb. 

See pole ainus kokkupuude ta uue klassivennaga, kes tegelikult on ka ässa kehaga ja lisaks veel laulja ja kuna ta on linnas uus siis üsnagi üksik, kuid kõigi tüdrukute lemmik. Esmalt peab Elle ta meelitama selleaastasele heategevuslikule üritusele Kissing Boothi ja siis kui Lee “jala välja väänab” tuleb ta ka Ellele appi tantsuvõistlusele, millega saaks Elle oma kooli finantseerimise mured lahendada.

Ja nii siis teeb Elle kuuma poisiga iga õhtu trenni, Noah käib väljas kuuma tüdruku ja kursakaaslastega (kuid mitte alati) ja loomulikult muutuvad ajad teravaks. Õnneks pole see selline film kus mossitataks ja saadaks tahlikult asjadest valesti aru ja usutakse neid, kes esimesena rääkima tulevad. See on lugu, kus suhetes on probleeme, kuid neid lahendatakse normaalselt, rääkides ja uskudes, mis neile räägitakse.


Selline tore noortekomöödia.


No comments:

Post a Comment