kaader filmist

kaader filmist

Monday, December 9, 2013

Maailmalõpp

Film: The World’s End (2013)
Filmi vaatamise põhjus: pidi ju kinno jõudma
Hinne: D+
Filmi lühikokkuvõte: 20 aastat pärast seda, kui viis lapsepõlvesõpra on püüdnud läbi teha kurikuulsat pubi rallit, tulevad nad taas kokku ning üks neist on valmis milleks iganes, et seekord saaks ikka kõik kaksteist pubi läbi käidud ja kõikjal vähemalt üks klaas õllet joodud. Nende eestvedajaks on Gary King, 40 aastane mees, kes käitub endiselt kui suitus pahviv tiinekas, kes veab oma vastumeelsed kaaslased tagasi kodulinna, et korrata ning paremini läbi teha nende keskalõpu pubiralli, mis peaks lõppema pubis The World End. Kui nad siis püüavad oma minevikku taastada, mõistavad nad et tegelikult tuleb neil võidelda oma tuleviku eest, ja mitte ainult oma tuleviku eest, vaid kogu inimkonna tuleviku eest. Jõudmine The World’s Endi on nende väikseim probleem.
Comedy, Action, Sci-Fi

Ma mõtlesin, et miks see film küll kinokavast maha võeti, kuid nüüd kui film nähtud, siis ma mõistan, miks ta kinno ei jõudnud.

Film hakkas väga hoogsalt pihta – naljakas ja üllatav ja põnev ja siis … ma ei oska öeldagi, kuid mingi moment läks asi nii igavaks ja venivaks kätte, et ma ei imesta üldse, et ta kinokavast maha võeti enne kui ta tegelikult üldse suurele linale jõudis. See tore algus ei vedanud lõpu igavust välja. :(

Kahju, sest tegelikult olid ju head näitlejad – Simon Pegg, Martin Freeman, Pierce Brosnan, David Smiley, Eddie Marsan, Rosamund Pike, kuid kui ikka sisu pole tugev, siis ei suuda ka tugevad näitlejad filmi heaks võluda.

No comments:

Post a Comment