kaader filmist

kaader filmist

Friday, June 14, 2013

Nüüd sa näed mind

Film: Now You See Me (2013)
Vaatamise põhjus: treiler on hea
Hinne: B
Filmi lühikokkuvõte: FBI ja Interpoli agendid asuvad uurima populaarse mustkunstnike rühmituse uskumatuid silmamoondustrikke, mille käigus jagatakse rikaste raha robinhoodilikult vaestele. Põnevas kassi-hiire mängus on illusionistid seadusesilmadest alati sammukese võrra ees.
Thriller, Crime, Magic, Comedy, Romance?

Nüüd on see kauaoodatud film siis vaadatud.


Kuidas oli? Noh, oli kah – visuaalselt fantastiline, sisult põnev, teostus rahuldav, näitlejad head. Selline Ocean’s Eleven tüüpi põnevik, kuid … kui kogu film muidu jooksis hästi, siis lõpp rikkus hea kogemuse mingil määral.

Eks see ütleb ka nii mõndagi selle filmi kohta, et filmi käigus eksisid mu mõtted ikka päris mitu korda enne kinno minekut proovitud kingade peale :):). Aga lõpp oli jah poolik ja punnitatud. See armastuslugu, mis lõppu toodi … see oli ikka täielik võõrkeha, aga samas ma mõistan, et film on tehtud eelkõige ameerika filmipublikule ning neile on vaja filmi armastust ja neile on vaja kõik lahti nämmutada. Aga samas jäeti õhku küsimus, mis neist neljast ratsanikust edasi saab, esineda nad ju enam ei saa, või saavad, kas äkki on uut osa filmile oodata?

Täiesti vaadatav, lihtsalt lõpp, lõpp ei taha kuidagi sobida kogu ülejäänud filmiga.

No comments:

Post a Comment