kaader filmist

kaader filmist

Friday, September 28, 2012

Ajasõlm

Film: Looper (2012)
Vaatamise põhjus: Joseph Gordon-Levitt ja Bruce Willis
Hinne: B
Filmi lühikokkuvõte: Mitte eriti kauges tulevikus on inimene leiutanud ajas rändamise, kuid see on kuulutatud ebaseaduslikuks. Palgamõrvar Joe (Joseph Gordon-Levitt) tapab inimesi, kes saadetakse maffia poolt tulevikust. Tundes ühe ohvri (Bruce Willis) näol ära iseenda, kõhkleb ta hetkeks päästikule vajutamisega ning sellega saab tema tuleviku mina põgenema, millele järgnev sündmuste jada muudab kogu seni olnud tuleviku.

Mida siis öelda – tore ulmefilm – Joseph on andekas näitleja ja teda on lausa lust vaadata; Willis teeb seda mida ta kõige paremini teha oskab – kakleb ja tulistab.

Kui ma oma kinokaaslasele seletasin pärast filmi, mis seal lõpus siis ikka toimus, meenus mulle üks teine Willise film, kus mul tuli samuti oma kinokaaslastele seletada, mis seal lõpus siis ikkagi toimus. Filmiks on loomulikult 12 Monkeys, kus Willis saadetakse samuti tagasi minevikku, kus ta ei tee samuti muud kui kakleb ja tulistab :).

Aga Joseph Gordon-Levitt, tal oli ilmselt lõbu kogu filmimise aja ringi käia rohelise ninaotsaga :). Ja kuigi ta näeb välja tegelikult kui noor Heath Ledger, siis eelmise nädalavahetuse SLN saates oli tal endal palju parem pakkumine, keda ta mängis selles filmis noore Willisena :).

No comments:

Post a Comment