kaader filmist

kaader filmist

Saturday, September 14, 2013

Me oleme Millerid

Film: We're the Millers (2013)
Vaatamise põhjus: Midagi positiivset oli vaja
Hinne: A
Filmi lühikokkuvõte: David Clark (Jason Sudeikis) on väikese kaliibriga kanepidiiler, kelle klientuuri moodustavad peamiselt kokad ja pereemad. Lastele ta narksi ei müü, sest kuhugi peab ju piiri vedama. Mis võiks valesti minna? Nii mõndagi. Ühel päeval satub madalat profiili hoidev David teismelistekampa aidates ise röövimise ohvriks ning saab väärtusliku õppetunni, et ükski heategu ei jää karistuseta. Röövlid panevad pihta ta marihuaana ja raha ning ta jääb selle tõttu võlgu oma varustajale Bradile (Pohmaka-triloogiast tuttav Ed Helms).
Selleks, et võlga kustutada ja üldse ellu jääda, peab ta Mehhikost ära tooma Bradi järgmise narkolaadungi. Nutikal mehel küpseb Mehhiko-USA piiri sujuvaks ületamiseks lollikindel plaan - rentida autokaravan ning mängida puhkusereisil olevat perekonda. Täiusliku libaperekonna loomiseks palkab ta oma "abikaasaks" tuttava strippari (Jennifer Aniston), "pojaks" veidrikust naabripoisi Kenny (Will Poulter, "The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader", 2010) ning "tütreks" tätoveeringute ja keharõngastega tänavatüdruku Casey (Emma Roberts „Wild Child“, „The Art of Getting By“). Ja juba stardivadki "perekond Millerid" ehk David ning ta libaabikaasa ja nende kaks "last" oma uhke autokaravaniga Mehhikosse ning pole lootustki, et nende ettevõtmine kulgeks viperusteta.
Comedy
Ma ei mäleta kuna ma viimati niiviisi naersin. Võib-olla Metsamajakest vaadates.
See oli üks väga normaalne komöödia! Jah, naljad olid tihtipeale allapoole vööd, kuid siiski mitte nilbed vaid naljakad. Lisaks väga heale sisule ja headele näitlejatele, oli selles filmis ka fantastiline muusika. 
Ja ärge kiirustage kinosaalist välja kohe filmi lõppedes, vaadake ikka lõupuni!

Ning see lugu pole küll filmist, kuid üks selle filmi näitlejatest on siin videos :)

No comments:

Post a Comment