kaader filmist

kaader filmist

Tuesday, September 3, 2013

Syrup

Film: Syrup (2013)
Vaatamise põhjus: treiler
Hinne: B
Filmi lühikokkuvõte: Päevavaras tuleb leiab idee, mis on väärt miljon dollarit. Kuid selleks et seda ideed ellu viia, tuleb tal õppida usaldama oma atraktiivset töökaaslast. Põhineb Max Barry raamatul.
Drama
Max Barry samanilmelise, 2000'ndal aastal kirjutatud raamatu sisu on järgmine: Kui Scat tuleb ideele milline võiks olla üks uusim ning kuumim karastusjook, on ta kindel et ta ülejäänud elu on kindlustatud ning temas saab legend marketingi maailmas. Kuid korporatiivse Ameerika maastik on petlik, seal pole mitte midagi kindlat – ning ühtäkki ei tule Scatil mitte päästa vaid oma idee vaid ka oma mitte-veel-päris töökohta. Hirmuäratavalt ilusa ning taga 6 abiga alustab ta teekonda et saada endale kuulsust ning varandust, mis üha uuesti ning uuesti ta haardest kaduma kipuvad.

Seda filmi peaks vaatama marketingi tudengid. Siin on nii mõnigi kasulik näpunäide sees.
Esiteks: ära jaga oma ideed kellegiga, sest kedagi ei või usaldada, kõik võivad sinu idee sinu selja taga enda omaks tunnistada, kui sa pole olnud piisavalt kiire, et seda enda nimele registreerida.

Teiseks: kasuta sulle pakutud võimalusi, sest ka väiksest asjast võib suur kasvada.

Kolmandaks: head ideed ei sünni surve all ja head idees võivad sündida surve all, sest hea idee sündimiseks võib vaja minna vaid mõni sekund.

Neljandaks: ära põlga ära räpaseid meetodeid, eriti kui sinu vastased neid kasutavad, sest nende räpased meetodid võivad sulle kasuks tulla.
Nüüd näitlejatest – kenad noored inimesed.

Amber Heard (sajast The Playboy Club ja alles hiljuti kinodesse jõudnud filmis Paranoia – kahjuks mitte meie kinodesse) andekas noor tütarlaps.

Shiloh Fernandez (Red Riding Hood, The East) tore noormees, temast võib veel nii mõndagi oodata.

Ja siis Kellan Lutz – ta räägib kogu filmi jooksul max 10 sõna, tal ongi selline vaikiva sitapea osa, kes oma sõbrale noa selga lööb.
Huvitav film ja nagu ma juba ütlesin õpetlik sisu, kui olete huvitatud marketingist, reklaamidest ja turundusest.

No comments:

Post a Comment