kaader filmist

kaader filmist

Thursday, April 19, 2012

Peeglike Peeglike


Film: Mirror Mirror (2012)

Filmi vaatamise põhjus: Kes siis ei tahaks kena muinasjuttu vaadata … eriti kui paari kuu pärast on võimalus vaadata sama muinasjutu järgmist versiooni :)
Hinne: C+
Filmi lühikokkuvõte: Kuri kuninganna allutab endale terve kuningriigi ning otsustab, et võluvast printsist peab saama tema seaduslik abikaasa. Pagendatud printsess võtab endale appi seitse väikesekasvulist maanteeröövlit, et võita tagasi see, mis õigusega talle kuulub. See on lennukas seikluskomöödia täis armukadedust, romantikat ja reeturlikkust, mis haarab oma fantaasiarikkuses enda embusesse igas vanuses vaatajad. /Forum Cinemas/

Et sii,s ma läksin vaatama Lumivalgekese muinasjutt … eee või oli see Tulipunane lilleke või Tuhkatriinu :O … või hoopis Röövlitütar Ronja? Millegipärast oli kõigist neist muinasjuttudest natuke pandud Lumivalgekese muinasjuttu.

Ühesõnaga – tore komöödia, üdini naiste õigusi ja vabadust toetav muinasjutt (mis on ilmselt rangelt keelatud selles Rootsi lasteaias, kus kõik on soovaba, või soopime … eh kes kurat seda teab). :):):) Aga täitsa vaadatav!!

Julia Roberts – The Cougar :) – oli oma tuntud headuses, ei midagi erilist.
Lily Collins – Lumivalguke/Ronja – tore noor tütarlaps, filmi lõpus tõestas, et on oma isa tütar ning laulis ühe laulukese :)

Silmarõõm ja tõsiselt meeldiv üllatus oli Armie Hammer. Esmalt nägin ma teda Kõmutüdrukus, siis mängis ta kaksikuid Sotsiaalvõrgustikus, kuid alati taustaks teistele. Selles filmis sai ta särada ja ta tõesti säraski, tõsiselt säras!!! Seda ka sõna otseses mõttes :):):) … kuid seda ka näitlejana!!!
Kui ta nii jätkab,  siis on ka tema seal nimekirjas, kus on teised noored näitlejad, kelle saavutusi on tore jälgida.
Kuid ma usun siiralt, et see versioon Lumivalgekese muinasjutust on lasteversioon (kuigi saalis olevatel lastel tundus üks hetk igav hakkavat), aga juuni alguses meile jõudev versioon on YA versioon! Võrrelge kasvõi neid kahte Lumivalgekest!

Ja lõpetame siis seekord samaga, millega film lõppeb - lauluga :)

No comments:

Post a Comment